• Copertine Retractabile

  Copertine retractabile, copertine cu sau fara caseta, copertine retractabile actionate manual, copertine electrice ...

  Detalii
 • Jaluzele Exterioare

  Jaluzele exterioare ce opresc supra-incalzirea locuintei. Jaluzele exterioare ce creeaza conditii optime de...


  Detalii
 • Rulouri Exterioare

  Rulouri exterioare ce cofera confort termic si optic, rulouri exterioare impotriva poluarii fonice...


  Detalii
 • Plase Plisse

  Plase plisse, un produs inovator ce imbina utilitatea cu design-ul atractiv, se integreaza perfect...


  Detalii
 • Rolete Exterioare

  Sisteme de umbrire exterioara ce economisesc energia electrica si pastreaza o temperatura constanta...

  Detalii
 • Pergole

  Pergole, ideale pentru umbrirea exterioara a teraselor mari, gradinilo, foisoarelo sau verandelor...


  Detalii
 • Sistem Veranda

  Ideal pentru umbrirea suprafetelor orizontale sau inclinate din geam, acoperisurilor din sticla, sere...

  Detalii
 • Inchideri Terase

  Inchideri terase, absolut necesare pentru protejarea teraselor, foisoarelor, balcoanelor pe timp de iarna...

  Detalii
 • Grilaje Metalice

  Grilaje metalice pentru siguranta bunurilor interioare. Grilaje metalice: protectie impotriva actelor de vandalism...

  Detalii
 • Usi Garaj

  Usi garaj sectionale sau usi garaj rulou pe comanda, confectionate la cererea beneficiarului...


  Detalii
 • Sisteme interioare

  Rolete Textile, Jaluzele Orizontale, Jaluzele Verticale, Jaluzele Romane,Jaluzele Lemn, Roman Shades....


  Detalii

sageataSisteme inchideri - Usi garaj sectionale

preturi usi garaj sectionale

copertine

USI GARAJ SECTIONALE

 

Sistemele de usi garaj sectionale sunt alcatuite din profile de ghidare verticale, profile de ghidare orizontale montate in tavan si sectiuni individuale din panouri din tabla oteloasa. Toate elementele sunt imbinate la cald.

Dimensiunea sectiunilor este direct proportionala cu inaltimea usii.

Panourile sistemelor de usi garaj sectionale sunt fabricate din tabla oteloasa cu structura din lemn si umplute cu spuma poliuretanica si au grosimea de 40 mm. Panoul final (inferior) al sistemelor de usi garaj sectionale este prevazut cu o garnitura care calca pe fundatie, iar cel superior are garnitura care etanseaza partea superioara cand poarta este inchisa.

Intre panourile sistemelor de usi garaj sectionale se afla un profil de asigurare sau o garnitura care previne prinderea accidentala a degetelor intre sectiuni.

Sistemele de usi garaj sectionale au un coeficient de caldura de Uk = 1,0 W/mp x K.

Sistemele de usi garaj sectionale standard sunt confectionate fara incuietoare. Atunci cand incuietoarea este comandata optional, aceasta se monteaza in partea dreapta la privirea din interior.

OPTIONAL:

- Actionare cu telecomanda
- Posibilitatea vopsirii suprafetei interioare a portii in culorile paletarului RAL (cu exceptia culorilor sidefate, metalizate si reflectorizante)
- Posibilitatea vopsirii suprafetei exterioare a portii in culorile paletarului RAL (cu exceptia culorilor sidefate, metalizate si reflectorizante)
- Siguranta in cazul ruperii accidentale a cablului de hotel
- Posibilitatea introducerii sticlei ornamentale de diferite forme
- Orificiu de ventilatie
- Usa de trecere incorporata in poarta
- Inchiderea centralizata a usii de trecere
- Fotocelula pentru usa de trecere
- Incuietoare cu blocare

PREGATIREA CONSTRUCTIEI SI MASURATORI:

1. Deschiderea contructiei

- marginile golului trebuie sa fie drepte, cu un unghi drept. Abateri orizontale si verticale max. 5 mm / m
- inainte de montaj este necesar ca podeaua sa fie facuta
- in zona de constructie a usii nu este voie sa se afle nici un obstacole (tevi, rafturi)
- in cazul actionarii cu motor este necesar a se monta in tavan o priza 230 V / 50 Hz / 6 A, de preferat in locul unde vine montat motorul, la granita dintre adancimea tavanului (ZHS)

2. Masuratori

VN - inaltime buiandrug
SSO - latimea golului
VSO - inaltimea golului
LO - captuseala stanga (min. 100 mm)
PO - captuseala dreapta (min 100 mm)
ZHS - adancimea plafonului construit
(adancimea garajului)
pentru inaltime VSO pana la 2.4 m = 3.4m
pentru inaltime VSO pana la 3.4 m = 4.4m

showroom

 

showroom usi garaj sectionale

 video

 porto

 

LAMELE


garaj

Intrebari frecvente USI GARAJ SECTIONALE

 1. 1. Care sunt pasii de urmat pentru montajul unei usi garaj sectionale? Avand in vedere ca determinarea dimensiunilor exacte ale spatiului in care se vor monta aceste usi garaj sectionale este esentiala, va invitam sa solicitati asistenta unui tehnician al Expert Design Group pentru preluarea acestor masuratori. In situatia in care considerati ca schema afista pe site la sectiunea Sistem inchideri / Usi garaj sectionale este suficienta si utila pentru a prelua in mod individual masuratorile, desigur ca puteti face si dumneavostra acest lucru.
 1. 2. Daca solicit prezenta tehnicianului pentru masuratori, care este costul acestei manopere? Nu aveti de platit nimic pentru aceasta manopera deoarece Expert Design Group este in masura sa va acorde aceasta facilitate in mod gratuit pentru orice sistem de usi garaj sectionale veti comanda. In plus cu aceasta ocazie puteti beneficia si de o consiliere in ceea ce privesc accesorizarile pe care le puteti comanda pentru produsul dorit.
 1. 3. Dupa lansarea comenzii ferme, cat se asteapta pana la montaj? Pentru Expert Design Group respectarea termenului de executie este prioritar, insa trebuie sa stiti ca nimic nu poate fi inaintea calitatii executiei produselor comandate. De aceea va informam ca un termen mediu de 14 zile pentru livrare este acoperitor mai ales in perioadele de sezon in care comenzile sunt multiple. Cu toate acestea nu trebuie sa neglijati lansarea unei comenzi chiar si in extrasezon, primavara devreme sau toamna tarziu, cand termenul de livrare poate fi considerabil mai redus pentru usi garaj sectionale.
 1. 4. Ce costuri sunt implicate pentru transportul unei usi garaj sectionale? Firma noastra are capacitatea de a suporta integral costurile de transport, drept pentru care in Municipiul Bucuresti si pe o raza de 100 de kilometri in jurul acestuia beneficiati de transport gratuit pentru usi garaj sectionale, asemeni etapei de preluare a dimensiunilor de catre tehnicienii Expert Design Group.
 1. 5. Cum ajutam echipa care face montajul? Ca beneficiar al unei usi garaj sectionale nu aveti niciun fel de obligatie in ceea ce priveste procesul de montaj. Este suficient sa oferiti spatiu de acces liber la locul montajul, doar sa degajati obiectele din zona de montaj si desigur sa fiti prezenti la data si ora agreate in contract pentru efectuarea montajului acestei usi garaj sectionale.
 1. 6. Pentru ce perioada de timp este acoperit de garantie aceast produs? Produsul pe care il veti primi are o garantie de buna functionare si service asigurat pentru o perioada de 24 de luni, acordata si efectuata chiar de catre Expert Design Group. Prin urmare orice problema de functionare ar aparea va fi remediata in cel mai scurt tip de catre tehnicienii nostri profesionisti pentru a putea beneficia in buna siguranta de utilizarea acestei usi garaj sectionale. Odata cu deapsirea acestui termen, Expert Design Group este pregatita sa va ofere in continuare actiuni de service la cerere, sau daca sunteti preocupati de a nu mai avea niciun fel de grija pentru buna functionare a oricarui tip de usi garaj sectionale, puteti solicita prin contract un serviciu de mentenanta periodica, care ofera revizii si reglari la termenele prevazute in contract. Cand este necesar pisele de schimb se pot comanda si inlocui pe toate durata de utilizare a produsului. Este important sa cunoasteti faptul ca Expert Design Group este preocupata constant pentru utilizarea celor mai noi tehnologii de productie pentru toate produsele pe care le comercializeaza si de verificarea permanenta pentru calitatea manoperei cu care tehnicienii realizeaza aceste produse. Toate beneficiile tehnice oferite de furnizorii de elemente care compun aceste usi garaj sectionale va vor fi cedate prin respectarea procedurilor de asamblare si reglaj in totalitate. In speta, aceste usi garaj sectionale sunt disponible de a fi montate la interiorul spatiului care se doreste a fi protejat in acest mod, prin urmare intregul sistem este pozitionat in spatele golului de intrare al incintei. Componentele principale ale acestui sistem sunt elementele de ghidaj verticale si orizontale pentru panourile acestei usi garaj sectionale si desigur de panourile in sine care sunt confectionate din tabla otelita pe o structura solida din lemn. Interiorul acestor panouri este umplut cu spuma poliuretanica pentru asigurarea unei termoizolari cat mai ridicate, avand grosimea de 40mm. Primul si ultimul panou al inchiderii sunt prevazute cu elemente de etansare, in speta garnituri, care sunt prezente si la imbinarea intre panouri pentru siguranta maxima in manevrare. La cerere aceste usi garaj sectionale se pot asigura cu o incuietoare suplimentara si pentru o manevrabilitate completa sunt disponibile sisteme automatizate cu motor electric care poate fi comandat manual sau prin telecomanda cu infrarosu. Pentru estetica intregului sistem de usi garaj sectionale puteti opta pentru includerea in sectiuni a sticlei ornamentale in diferite forme si chiar a unui spatiu pentru ventilatie. Pentru o personalizare completa puteti alege una dintre culorile paletarului RAL, astfel ca veti primi usi garaj sectionale perfect armonizate cu arhitectura casei.
 1. 7. Se manevreaza greu aceste usi garaj sectionale? Chiar daca au dimensiuni mari, manevrarea acestor usi garaj sectionale este facila chiar si in varianta manuala, insa prin includerea unui sistem automatizat deja nu se mai poate vorbi despre niciun efort in manvrablitate. Expert Design Group utilizeaza numai elemente de ghidaj performante si asigura un reglaj perfect inainte de punerea in functiune.
 1. 8. Se poate lua in condiderare producerea de zgomot la manevrarea acestor usi garaj sectionale? Un zgomot deranjat este exclus. Nici pentru locatarii casei, nici vecinii apropiati nu vor fi perturbati in niciun fel. Expert Design Group testeaza in permanenta materialele cu care produce aceste usi garaj sectionale si va ofera un sistem perfect echilibrat si aliniat, alaturi de un motor electric silentios atunci cand este inclus in componenta sistemului.
 1. 9. Se poate determina in avans un cost pentru aceste usi garaj sectionale? Profitati din plin de informatiile tehnice pe care Expert Design Group vi le ofera pe site-ul sau unde puteti folosi oricand formularul de contact online pentru a solicita o oferta de pret pe baza determinarii preliminare a dimensiunilor la fata locului. Pentru o si mai buna si directa comunicare, unul dintre numerele de telefon din rubrica CONTACT va pune in legatura cu consultantii pentru vanzari care acorda consultanta pentru orice detalii sau sfaturi solicitati.
showroom
retele
youtube face catalog

Click aici pentru a vizualiza catalogul de prezentare interactiv al Expert Design Group

(c) 2008 - 2017, Expert Design Group, Sos. Alexandriei 100, Bragadiru, Ilfov Departamentul de vanzari: 0765.48.77.99