• Copertine Retractabile

  Copertine retractabile, copertine cu sau fara caseta, copertine retractabile actionate manual, copertine electrice ...

  Detalii
 • Jaluzele Exterioare

  Jaluzele exterioare ce opresc supra-incalzirea locuintei. Jaluzele exterioare ce creeaza conditii optime de...


  Detalii
 • Rulouri Exterioare

  Rulouri exterioare ce cofera confort termic si optic, rulouri exterioare impotriva poluarii fonice...


  Detalii
 • Plase Plisse

  Plase plisse, un produs inovator ce imbina utilitatea cu design-ul atractiv, se integreaza perfect...


  Detalii
 • Rolete Exterioare

  Sisteme de umbrire exterioara ce economisesc energia electrica si pastreaza o temperatura constanta...

  Detalii
 • Pergole

  Pergole, ideale pentru umbrirea exterioara a teraselor mari, gradinilo, foisoarelo sau verandelor...


  Detalii
 • Sistem Veranda

  Ideal pentru umbrirea suprafetelor orizontale sau inclinate din geam, acoperisurilor din sticla, sere...

  Detalii
 • Inchideri Terase

  Inchideri terase, absolut necesare pentru protejarea teraselor, foisoarelor, balcoanelor pe timp de iarna...

  Detalii
 • Grilaje Metalice

  Grilaje metalice pentru siguranta bunurilor interioare. Grilaje metalice: protectie impotriva actelor de vandalism...

  Detalii
 • Usi Garaj

  Usi garaj sectionale sau usi garaj rulou pe comanda, confectionate la cererea beneficiarului...


  Detalii
 • Sisteme interioare

  Rolete Textile, Jaluzele Orizontale, Jaluzele Verticale, Jaluzele Romane,Jaluzele Lemn, Roman Shades....


  Detalii

sageataSisteme interioare - Rolete Textile

rolete textile preturi aici

rolete textile

ROLETE TEXTILEAxul sistemelor de rolete textile:
• Tip material: profil de aluminiu eloxat, cu diametrul de 25mm, 28mm sau 38mm
• Provenienta: import Suedia.

Bara rolete textile:
• profil de aluminiu eloxat
• tabla profilata
• bagheta de lemn.

Actionare manuala rolete textile
Sistemul manual de manevrare al sistemelor de rolete textile poate fi realizat în doua variate: cu arc,cu lant: Sistemul manual cu arc permite rularea pe ax prin intermediul unui mecanism cu arc. Blocarea într-o pozitie intermediara este posibila.
Sistemul manual cu lant al sistemelor de rolete textilepermite rularea si respectiv derularea ruloului textil prin manevrarea unui lantisor cu bile. Acesta permite oprirea în orice pozitie intermediara.

rolete textile la showroom

 

rolete textile expert

 

video rolete

video rolete textile

 

imagini rolete

porto rolete textile

 Actionare electrica rolete textile

Sistemul de actionare electric al sistemului de rolete textile permite realizarea rularii / derularii prin simpla apasare a unui buton. Actionarea electrica este realizata cu un sistem de actionare cu un motor, de curent continuu de 24V, aplicat în axul roletei. Sistemul de actionare al sistemului de rolete textile este prevazut cu un limitator de cursa care permite reglarea functionarii ruloului textil în limite prestabilite. Poate fi dotata cu un sistem de comanda de la distanta (care contine o telecomanda în infrarosu, un receptor pentru aceasta telecomanda).


Montaj rolete textile

 

Sistemul de prindere poate permite prinderea sistemului de rolete textile în orice pozitie fata de geam. Este important de stiut ca montarea de rolete textile se va putea face atat in pozitie verticala, cat si in spatiile care detin zone vitrate inclinate sau chiar orizontale.
Cel mai simplu format al unei rolete textile, cu dimensiuni obisnuite pentru ferestre mici, actionata printr-un mecanism simplu cu lantisor pentru rularea panzei, sunt perfect adaptabile pentru instalarea pe tocul ferestrei, sau in partea superioara a acestuia, pe tavan. Aceiasi varianta de montaj pentru rolete textile se poate aplica si pentru dimensiuni mai mari, dar limitate in functie de cerintele tehnice ale fiecarui tip de material.
Pentru spatii vitrate de dimensiuni mai mari se vor utiliza rolete textile care au in componenta mecanismului de autorulare care va adaposti materialul o caseta special prevazuta pentru acesta. Acest tip de rolete textile vor avea ghidaje speciale pentru a putea prealua si directiona perdeaua materialului. In plus aceste ghidaje sunt configurabile pentru montarea de rolete textile in dreptul ferestrelor de mansarda.
Instalarea propriu-zisa a sistemelor de rolete textile se va putea face intr-un timp scurt, fara generarea vreunui deranj semnificativ al locatiei, iar efectele pozitive le veti putea resimti practic imediat dupa montaj prin inchiderea acestora si oprirea radiatiei solare puternice. Ulterior montajul puteti beneficia de sprijinul echipelor de tehnicieni, care vor acorda asistenta in perioada de garantie sau daca va fi necesar si service pe toata durata de folosire a acestor rolete textile.


Intrebari frecvente despre ROLETE TEXTILE


 1. 1. Cum este procedura pentru comanda unui sistem de umbrire cu rolete textile? Un sistem de umbrire cu rolete textile trebuie sa acopere eficient zona vitrata a unei ferestre sau usi, prin urmare masuratorile corecte sunt importante. Expert Design Group va pune la dispozitie si posibilitatea deplasarii unui tehnician pentru preluarea dimensiunilor corecte si desigur pentru alegerea culorii stofei si adaptarea altor cerinte pe care le aveti.
 1. 2. Pentru deplasarea tehnicianului ce taxa trebuie platita? Expert Design Group nu pretinde nicio taxa suplimentara pentru acest serviciu, operatiunea este GRATUITA si va poate ajuta in situatia in care nu sunteti in masura sa determinati un set de dimensiuni corecte care sa aiba ca finalitate un produs perfect adaptat cu cerintele dumneavoastra.
 1. 3. Care este intervalul de timp pana la realizarea montajului pentru un sistem de umbrire cu rolete textile? Principala preocupare a Expert Design Group este sa va livreze produse impecabile din punct de vedere tehnic si estetic. Pentru acest motiv, timpii alocati pentru productie nu fac rabat de la nicio norma specifica confectionarii unui sistem de umbrire cu rolete textile, prin urmare in regim de varf de productie se poate avansa pentru montaj si un termen de circa 14 zile. Ca urmarea a acestui aspect sunteti invitati sa alegeti si alte perioade din an, in extrasezon spre exemplu, cand timpul de executie poate fi mult mai redus.
 1. 4. Pentru transportul unui sistem de umbrire cu rolete textile care este costul aferent? Nu sunt percepute costuri pentru transport in Municipiul Bucuresti si nici pe o raza de 100 de kilometri in jurul acestuia. Expert Design Group preia in sarcina sa aceasta cheltuiala si va livreaza produsele GRATUIT, chiar si daca nu se doreste montajul acestora.
 1. 5. Ce trebuie facut in mod special la momentul montajului? Din punct de vedere al beneficiarului exista o singura cerinta care trebuie indeplinita pentru asigurarea montajului in ziua si la ora stabilita de comun acord prin contractul semnat: prezenta la locul montajului si asigurarea unui acces liber pe proprietatea sa pentru echipa de tehnicieni ai Expert Design Group. Cu siguranta ca si montajul este GRATUIT.
 1. 6. Care este termenul de garantie pentru un sistem de umbrire cu rolete textile? Politica relatiei cu clientii si de acordare de termene de garantie pentru produsele vandute de catre Expert Design Group prevede un termen de 24 de luni pentru orice model de sistem de umbrire cu rolete textile. In toata perioada de garantie sunteti eliberati de orice sarcina de cost in ceea ce privesc neregularitatile in functionarea sistemului, sau eventuale defecte ascunse ale partilor sale componete. Tehnicienii nostri se vor deplasa in mod gratuit si vor remedia pe loc orice problema care ar putea aparea. Probabil ca va intrebati cum veti remedia vreo problema dupa expirarea acestui termen. Expert Design Group este prezenta alaturi de dumneavoastra prin actiuni de service la cerere si servicii de mentenanta abordabile prin contract, pentru remediarea sau inlocuirea oricaror piese componente ale unui sistem de umbrire cu rolete textile pe care il detineti. Cu siguranta ca intotdeauna se vor folosi piese de schimb originale si conforme cu tipul de sistem de umbrire cu rolete textile aflat in proprietate. Folosirea unor materiale certificate de catre producator, ca fiind parti compoente pentru producerea de sisteme de umbrire cu rolete textile, aduce si mai multa siguranta in exploatare pentru sistemele de umnrire detinute, iar acest lucru este direct completat cu respectarea in totalitate a normelor de productie si folosirea intotdeauna a unor utilaje performante si a unei manopere de cea mai inalta calitate. Doar in acest mod Expert Design Group considera ca isi poate respecta obligatiile si renumele in fata clientilor sai.
 1. 7. Cum se monteaza un sistem de rolete textile? Un sistem de umbrire cu rolete textile se va monta cu usurinta pe tocul ferestrei, atat in poztie clasica, verticala, dar si pe ferestrele inclinate, sau chiar in plan orizontal daca este necesar. Un astfel de sistem de umbrire cu rolete textile aduce un plus substantial pentru ambientarea spatiului astfel protejat, prin reducerea intensitatii luminoase deranjate, contribuind desigur si la asigurarea intimitatii interioarelor. In plus faptul ca veti putea alege dintr-o gama foarte mare de culori pentru stofa roletei, va da certitudinea ca veti putea realiza armonizari ale interioarelor cu aceste sisteme de rolete textile.
 1. 8. Cum se manevreaza un sistem de rolete textile? Manevrabilitatea unui sistem de umbrire cu rolete textile este extrem de facila, putandu-se opta pentru rulare si derulare manuala cu ajutorul unui snur sau lant, iar atunci cand doriti o automatizare completa prin telecomandare, accesorizati comanda dumneavoastra cu aceasta specificatie. Sistemul de umbrire cu rolete textile va primi un motor electric de mici dimensiuni, extrem de precis si silentios, care permite opriri intermediare ale stofei roletei in orice pozitie doriti. Datorita sistemelor precise si a motorului silentios, miscarile de rulare sau derulare se vor face in cele mai bune conditii fara niciun zgomot ambiental. Toate componentele care intra in fabricarea unui sistem de umbrire cu rolete textile sunt testate in amanunt de catre producatorul acestora si in plus dupa ce produsul comandat este finalizat in hala de productie a Expert Design Group, se efectueaza teste de functionare pentru ca dumneavoastra sa primiti un produs de inalta clasa.
 1. 9. Se poate afirma ca un sistem de umbrire cu rolete textile economiseste energie electrica? Sistemele de umbrire cu rolete textile pe langa aspectul elgant pe care il transfera incaperilor, sunt foarte bune elemente de protectie termica. Stofa cu care sunt produse respinge radiatia calorica solara, astfel incat pentru o buna perioada din timpul de insorire maxima, temperatura incaperilor este pastrata la un nivel constant si suportabil. Prin urmare consumul de energie cu aparatele de climatizare va fi evident redus.
 1. 10. Cum se poate afla cat costa un sistem de umbrire cu rolete textile? Pentru orice informatii legate de pretul unui sistem de umbrire cu rolete textile, Expert Design Group a facilitat comunicarea cu clientii sai prin intermediul unui formular online pe care il gasi pe site-ul nostru. In acelasi timp tot in mediul virtual puteti dialoga prin intermediul unui sistem tip chat cu unul dintre consultantii de vanzari, sau puteti vorbi direct la unul dintre numerele de telefon afisate la rubrica CONTACT. In orice moment al saptamanii de lucru suntem decisi sa va ajutam, sa va oferim informatii clare si termene de executie cat mai precise si cu siguranta consiliere GRATUITA pentru orice nelamuriri sau necesar de solutii tehnice aveti nevoie.
showroom
retele
youtube face catalog

Click aici pentru a vizualiza catalogul de prezentare interactiv al Expert Design Group

(c) 2008 - 2017, Expert Design Group, Sos. Alexandriei 100, Bragadiru, Ilfov Departamentul de vanzari: 0765.48.77.99