• Copertine Retractabile

  Copertine retractabile, copertine cu sau fara caseta, copertine retractabile actionate manual, copertine electrice ...

  Detalii
 • Jaluzele Exterioare

  Jaluzele exterioare ce opresc supra-incalzirea locuintei. Jaluzele exterioare ce creeaza conditii optime de...


  Detalii
 • Rulouri Exterioare

  Rulouri exterioare ce cofera confort termic si optic, rulouri exterioare impotriva poluarii fonice...


  Detalii
 • Plase Plisse

  Plase plisse, un produs inovator ce imbina utilitatea cu design-ul atractiv, se integreaza perfect...


  Detalii
 • Rolete Exterioare

  Sisteme de umbrire exterioara ce economisesc energia electrica si pastreaza o temperatura constanta...

  Detalii
 • Pergole

  Pergole, ideale pentru umbrirea exterioara a teraselor mari, gradinilo, foisoarelo sau verandelor...


  Detalii
 • Sistem Veranda

  Ideal pentru umbrirea suprafetelor orizontale sau inclinate din geam, acoperisurilor din sticla, sere...

  Detalii
 • Inchideri Terase

  Inchideri terase, absolut necesare pentru protejarea teraselor, foisoarelor, balcoanelor pe timp de iarna...

  Detalii
 • Grilaje Metalice

  Grilaje metalice pentru siguranta bunurilor interioare. Grilaje metalice: protectie impotriva actelor de vandalism...

  Detalii
 • Usi Garaj

  Usi garaj sectionale sau usi garaj rulou pe comanda, confectionate la cererea beneficiarului...


  Detalii
 • Sisteme interioare

  Rolete Textile, Jaluzele Orizontale, Jaluzele Verticale, Jaluzele Romane,Jaluzele Lemn, Roman Shades....


  Detalii

sageataSisteme interioare - Jaluzele Romane - Roman Shades

copertine

JALUZELE ROMANEChiar daca nu ne-am dumirit inca, moda retro revine si isi pune amprenta chiar si in zona decoratiunilor si amenajarilor interioare, prin sistemele de jaluzele romane (Roman Shades) nu doar pentru stilul sofisticat si plin cu care a dominat ani la rand resedinte pretentioase, ci pentru stilul aparte si natural al materialelor pe care le foloseste. In toata acesta cavalcada de produse in stil vintage, un loc aparte il au aceste draperii romane - storuri romane, in denumirea lor internationala, jaluzele romane (Roman-Shades), care joaca un rol important in fata ferestrelor oricarei locuinte care adopta acest stil.

Fara sa vrei, intrand intr-o incapere a carei fereastra este decorata cu jaluzele romane (draperii romane, storuri romane), ochii iti vor fi atintiti asupra lor. Eleganta si luxul pe care il degaja in toata incaperea te vor acapara pe loc, acesta fiind principalul atu al sistemelor de jaluzele romane (draperii romane, storuri romane) care concureaza de deprate in fruntea altor astfel de produse

.

panel

 

jaluzele romana expert

 video

 porto

 Jaluzele Romane (c) Expert Design Group

In fapt este vorba despre o combinatie unica intre draperiile clasise confectionate din materiale grele si simplitatea functionala a sistemelor de jaluzele clasice. Este cert ca partea de efect este detinuta de materialul din care sunt confectionate sistemele de jaluzele romane (draperii romane, storuri romane), care ofera posibiliati multiple in alegerea unor nuante, texturi si stiluri de materiale, de la cele mai simple intr-o singura culoare, pana la cele cu o textura aparte intr-o gama multipla de culori.

Este un adevarat joc al imaginatiei, prin care veti putea atribui camerei unde vor fi instalate sistemele de jaluzele romane (draperii romane, storuri romane), o nuantare cu totul iesita din comun, sau dupa dorinta adaptata ultimelor tendinte pentru interioare.

Prin folosirea unor materiale captusite aplica sistemelor de jaluzele romane (draperii romane, storuri romane), veti reda si mai mult autenticitatea izvorului acestor storuri romane, dand la propriu greutate intregului ansamblu de umbrire al camerei prin plasarea lor mai ales in camerele pentru odihna sau chiar in camerele de zi, unde asigurarea unei umbriri eficiente in timpul anotimpului calduros devine o necesitate.

Daca nu doriti atat de multa ambianta retro, veti putea opta pentru materiale ale sistemelor de jaluzele romane (draperii romane, storuri romane) mai usoare, necaptusite, care detin un finisaj neted, chiar fluid, care chiar daca redau un aspect mai fin vor pastra nealterata ideea de baza a jaluzelelor romane.

Din punct de vedere al manevrablitatii, aceste jaluzele romane (draperii romane, storuri romane) sunt dotate cu un sistem clasic cu snururi pentru o ridicare si coborare usoara, manuala. Prin folosirea unui sistem de prindere tip arici aceste jaluzele romane se vor fixa in cateva momente. Acest sistem are avantajul ca permite in orice moment detasarea cu usurinta a intregului ansamblu de umbrire pentru acces total in zona vitrata a ferestrei, pentru o eventuala curatire a acestuia, sau atunci cand ne dorim o schimbare prin inlocuirea cu un alt model de draperii romane.

Va veti bucura de ficare data cand veti strange in falduri multiple aceste jaluzele romane (draperii romane, storuri romane) pentru aducerea luminii naturale in casa, iar seara le veti putea admira in deplinatatea lor extinsa care va asigura si intimitatea de care aveti nevoie.


showroom
retele
youtube face catalog

Click aici pentru a vizualiza catalogul de prezentare interactiv al Expert Design Group

(c) 2008 - 2017, Expert Design Group, Sos. Alexandriei 100, Bragadiru, Ilfov Departamentul de vanzari: 0765.48.77.99