1 2 3 4 5 6 7

ARHITECTII - PARTENERI EXPERT DESIGN GROUP

 

Arhitectii au fost inca de la înfiintarea ExpertDesign, colaboratorii companiei noastre. Acum ExpertDesign ii considera pe arhitecti partenerii sai in educarea clientilor. Produsele ExpertDesign, cunoscute pentru calitatea lor, necesita pentru punerea în operare o viziune profesionista si proiecte coerente. Procesul firesc de ambientare a diverselor spatii - de la proiectare la montaj - ne intereseaza cu precadere, iar dumneavoastra, arhitectii, sunteti prima veriga a acestui lant logic.
In aceste conditii, pe langa relatiile de colaborare stabilite pana acum, venim cu propuneri concrete care sa ajute ambele parti, pe dumneavoastra si pe noi, sa demonstram adevaratul sens al sloganului “garantia unei amenajari de calitate”.

Showroomurile ExpertDesign sunt locurile unde arhitectii se pot întalni cu clientii pentru alegerea sistemelor si materialelor necesare diverselor lucrari.Acestea pe langa rolul lor clar definit, devin astfel mici centre de consultanta, în care arhitectul este tratat ca un adevarat partener al companiei noastre. Scopul este ca împreuna, ExpertDesign si dvs. arhitectii, sa-i ajutam pe clientii nostri comuni, sa-i informam, sa-i educam, oferidu-le experienta si pregatirea noastra pentru ca rezultatul final, amenajarea si utilizarea diverselor functiuni, sa reprezinte pentru toti o explicita carte de vizita.

 

Ce asteapta ExpertDesign de la arhitecti?

Pe baza contactului stabilit dorim sa va cunoastem asteptarile, dorintele si ideile de colaborare cu ExpertDesign.

 

Ce ofera ExpertDesign arhitectilor?

INFORMARE. Expert Design îi va informa pe toti arhitectii, care se înscriu pentru acest parteneriat în legatura cu cele mai noi tendinte existente la nivel mondial în domeniul nostru. Gratuit cataloage si instrumente de lucru eficiente.

PROMOVARE. ExpertDesign îi va promova pe arhitectii colaboratori prin canalele media pe care le utilizeaza, dar si direct catre clientii ExpertDesign. Încheierea de contracte de consultanta în baza carora arhitectii colaboratori sustin ExpertDesign în fata clientilor în faza de concepere a solutiei de amenajare.

CONDITII CONTRACTUALE SPECIALE. Expert Design îsi propune sa acorde o atentie speciala arhitectilor care agreeaza parteneriatul propus de companie prin:


  1. - Asigurarea de conditii ambientale speciale în magazinele ExpertDesign, respectiv loc de discutii destinat arhitectului si clientului sau. Acces la sursele de informare asupra produselor ExpertDesign. 

  2.  - Facilitarea conditiilor de vanzare pentru clientii recomandati de arhitecti, în special în privinta discounturilor si a termenelor de plata

  3. - Deplasarea echipelor ExpertDesign la locul indicat de arhitect. ExpertDesign va pune la dispozitia arhitectilor echipe de agenti specializati care se pot deplasa la locul indicat de arhitect (biroul acestuia, santier etc.) pentru a sustine oferta de produse ceruta de client sau arhitect (cataloage, mostre, liste de pret, date tehnice etc.

 

Vrem ca fiecare amenajare sa arate impecabil, sa fie o mandrie pentru dumneavoastra - arhitectii si totodata pentru noi ExpertDesign. Si asta chiar daca este vorba de lucrari mici (de exemplu o camera dintr-un apartament) sau altele de amploare (centre comerciale, sedii de firma etc). Va propunem un parteneriat prin care cel mai avantajat in final trebuie sa fie clientul!

 

CONSTRUCTORI SI ANTREPRENORI

 

Pe langa reteaua de distributie, ExpertDesign are nenumarate showroom-uri informale - magazine, ansambluri rezindentiale, sedii de banci, birouri, restaurante, hoteluri - locuri in care puteti vedea “pe viu” calitatea produselor si lucrarilor de montaj.

 

Portofoliul cuprinde locatii din toata tara, spatii foarte variate ca destinatie si dimensiuni. Numarul acestor locatii este in fond cea mai buna garantie pentru calitatea produselor, alegerea lor de catre profesionisti, fie ei arhitecti sau designeri, fiind o recomandare care nu da gres.

 

 

 

showroom
retele
youtube face catalog

Click aici pentru a vizualiza catalogul de prezentare interactiv al Expert Design Group

(c) 2008 - 2017, Expert Design Group, Sos. Alexandriei 100, Bragadiru, Ilfov Departamentul de vanzari: 0765.48.77.99